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Restaurant

Menu

Starters

Marinierter Thunfisch mit Avocado und Koriander

Marinated Tuna with Avocado and Cilantro

28.-

Carpaccio Cipriani

Raw Filet of Beef, the Original CIPRIANI Style

28.-

JAMóN IBéRICO PATA NEGRA GRAN RESERVA D.O.

Elegant Pata Negra Ham “BLAZQUEZ”, matured 36 month

28.-

Mozzarella di Bufala mit Datterini Tomaten und Basilikum

Buffalo Mozzarella with Datterini Tomatoes and Basil

19.50

Kopfsalat “Extra Vergine”

Pure Green Salad with Extra Virgin Olive Oil and white Balsamico Vinegar

16.50

Kürbis-Curry-Suppe

Pumpkin Curry Soup

 

16.50

ENTREMETS

Ricotta Ravioli mit Thymian Butter und Parmesan

Ricotta Ravioli with Thyme Butter and Parmigiano

36.-

Kalbfleisch-Ravioli mit Estragonbutter

Veal Ravioli with Tarragon Butter Sauce

39.-

THAI-CURRY MIT RIESENCREVETTEN UND EIERNUDELN

Red Thai Curry with King Prawns and Egg Noodles

46.-

Fish

Royal Zander mit Champagnerkraut und Salzkartoffeln

Royal Pike Perch with Champagne Sauerkraut and boiled Potatoes  

49.-

Meerfisch mit Kapern-Zitronenbutter, Spinat und Reis

Catch of the day with Caper Lemon Butter, Spinach and Rice

56.-

ROCK-LOBSTER MIT PASTA FREGOLA, TOMATEN UND ROSMARIN

Rock Lobster with roasted Pasta from Sardinia, Tomatoes and Rosemary

58.-

classic

KALBSLEBER MIT SALBEI UND RÖSTI

Sliced Calf’s Liver with Sage and Rösti

52.-

GESCHNETZELTES KALBSFILET “ZÜRCHER ART“ MIT RÖSTI

Filet of Veal “Zurich Style” with Mushroom Cream Sauce and Rösti

56.-

Tafelspitz mit Meerrettich, Winter-Gemüse und Bratkartoffeln

Simmered Swiss Beef with Horseradish, Vegetables and Roast Potatoes

49.-

Wiener Kalbsschnitzel mit Pommes Frites

Veal Escalopes "Viennese Style" with French Fries

52.-

Puschlaver Kalbskotelett mit Safran Risotto  

Veal Cutlet with Saffron Risotto

350g

59.-

RINDSFILET MIT TRÜFFEL-Taglierini

Filet of Beef with fine Noodles and black Summer Truffles

160g 62.-

200g 69.-

Dessert

Rotweinzwetschgen mit Zimtglacé

Red Wine Plumes with Cinnamon Ice Cream

17.50

Vermicelles mit Meringue, Vanilleglacé und Rahm

Chestnut with Meringue, Vanilla Ice Cream and whipped Cream

17.50

Gebrannte Crème „Zürcher Art“ mit Baileys

Caramel Cream „Zurich Style“ with Baileys

16.-

MOUSSE AU CHOCOLAT MIT CRÈME DE GRUYÈRE

Chocolate Mousse with Double Cream

14.-

18.-

LAUWARMER Petit Gâteau au Chocolat

Warm Chocolate Pudding with Vanilla Ice Cream

18.-

ESPRESSO AFFOGATO MIT KAHLUA UND RAHM

Vanilla Ice Cream with Espresso Coffee, Kahlua Liqueur, whipped Cream

15.-

TARTE TATIN MIT VANILLE GLACÉ

Caramelized Apple Tart with Vanilla Ice Cream

17.-

GÂTEAU

GÂTEAU AU CHOCOLAT, CHANTILLY

Chocolate Gateau with whipped Cream

14.-

ICE CREAM

VANILLE, SCHOKOLADEN-MOUSSE, Mocca, Zimt

Vanilla, Chocolate Mousse, Coffee, Cinnamon

pro Kugel

6.-

SHERBET

ZITRONE, MANGO, PASSIONSFRUCHT

Lemon, Mango, Passion Fruit

pro Kugel

6.-

CHEESE

CAMEMBERT DE NORMANDIE AU LAIT CRU

Appellation d’Origine “Le Père Eugène”

16.50

Vacherin Mont-d'Or

18.50

GRUYÈRE VIEUX SALÉ – 2 ans

16.50

Blauschimmelkäse

Blue Cheese

16.50

GEMISCHTER KÄSE

mixed Cheese

21.50

PORT

Vintage Port

Taylors, 1985

5,0 cl

19.-

MADEIRA BOAL

Henriques & Henriques, 1980

5,0 cl

22.-

WINE France

Château Lafaurie-Peyraguey, 2013

1er cru classé Bordeaux, Sauternes ac

37.5 cl

75.-

MUSCAT DE BEAUMES DE VENISE, 2013

J. Vidal, C.-du-Rhône

37,5 cl

42.-

Wine Italy

MOSCATO D’ASTI  Vigna senza Nome, 2017

Braida, Piemonte

75,0 cl

49.-

MUFFATO DELLA SALA, 2011

Antinori, Umbria

50,0 cl

78.-

MALVASIA DELLE LIPARI, 2013

Hauner, Sicilia

37,5 cl

54.-

Wine Spain

MOSCATEL ORO

Torres, Penedès

50,0 cl

45.-