Restaurant

Menu

Starters

Marinierter Thunfisch mit Avocado und Koriander

Marinated Tuna with Avocado and Cilantro

38.-

 

Carpaccio Cipriani

Raw Filet of Beef, the Original CIPRIANI Style

38.-

 

JAMÓN IBÉRICO PATA NEGRA GRAN RESERVA D.O.

Elegant Pata Negra Ham

38.-

 

Mozzarella di Bufala mit Tomaten und Basilikum

Buffalo Mozzarella with Tomatoes and Basil

24.-

 

Kopfsalat “Extra Vergine”

Pure Green Salad with Extra Virgin Olive Oil

18.-

 

Miso Suppe mit Seidentofu, Shiitake Pilzen und Koriander / Vegan

Miso Soup with silken Tofu, Shiitake and Cilantro / Vegan

18.-

 

ENTREMETS

Ricotta Ravioli mit Zitronenbutter und Basilikum

Ricotta Ravioli with Lemonbutter and Basil

42.-

JAMÓN IBÉRICO RAVIOLI MIT SPINAT 

Jamon Iberico Ham Ravioli with Spinach

49.-

THAI-CURRY MIT RIESENCREVETTEN UND EIERNUDELN

Red Thai Curry with King Prawns and Egg Noodles

56.-

Fish

Wolfsbarsch mit Zitronen-Kaperbutter, Spinat und Reis 

Sea Bass Filet with Lemon Caper Butter, Spinach and Rice

64.-

Teriyaki Lachs mit Pak Choi und Reis

Filet of Salmon Teriyaki Style, Pak Choi and Rice

62.-

ROCK-LOBSTER MIT PASTA FREGOLA, TOMATEN, Pinienkernen

Rock Lobster with roasted Pasta from Sardinia, Tomatoes, Pine Nuts and Rosemary

74.-

Classics

KALBSLEBER MIT SALBEI UND RÖSTI

Sliced Calf’s Liver with Sage and Rösti

56.-

GESCHNETZELTES KALBSFILET “ZÜRCHER ART“ MIT RÖSTI

Filet of Veal “Zurich Style” with Mushroom Cream Sauce and Rösti Potatoes

62.-

Tafelspitz mit Meerrettich, Gemüse und Bratkartoffeln

Simmered Swiss Beef with Horseradish, Vegetables and Roast Potatoes

56.-

Wiener Backhendel mit Kartoffel-Gurkensalat

Backed Chicken "Viennese Style" with warm Potato Cucumber Salad

56.-

Wiener Kalbsschnitzel mit Pommes Frites

Veal Escalopes "Viennese Style" with French Fries

58.-

RINDSFILET MIT Taglierini und schwarzen Sommer Trüffleln

Filet of Beef with fine Noodles and black Summer Truffles

160g 68-

200g 74.-

Dessert

Bayrische Crème mit marinierten Erdbeeren

Bavarian Cream with marinated Strawberry

 

18.-

Crème Brûlée mit Passionsfrucht

Crème Brûlée with Passion Fruit

18.-

Mousse au Chocolat mit Crème de Gruyère 

Chocolate Mousse with Double Cream

15.-

18.-

LAUWARMER Petit Gâteau au Chocolat mit Vanilleglace

Warm Chocolate Pudding with Vanilla Ice Cream

23.-

Affogato mit Espresso und Amaretto

Vanilla Ice Cream with Espresso Coffee and Amaretto

18.-

TARTE TATIN MIT VANILLE GLACE

Caramelized Apple Tart with Vanilla Ice Cream

18.-

GÂTEAU

GÂteau au Chocolat "Chantilly"

Chocolate Gateau with whipped Cream

16.-

ICE CREAM

Homemade: Vanille, Schokoladen-Mousse

Haselnuss: by Leonardocompany.ch

Sauerrahm: by sorbetto.ch

Vegan : Caffè Caramello Crunch, Himbeer Sorbet / by Leonardocompany.ch

Homemade: Vanilla, Chocolate Mousse

Hazelnut: by Leonardocompany.ch

Sour Cream: by sorbetto.ch

Vegan: Coffee Caramel Crunch, Raspberry Sherbet / by Leonardocompany.ch

pro Kugel

6.-

SHERBET

ZITRONE, MANGO, PASSIONSFRUCHT

Lemon, Mango, Passion Fruit

pro Kugel

6.-

Cheese

GRUYÈRE VIEUX SALÉ – 2 ans

18.-

Gorgonzola / Kuhmilch

Blue Cheese / Cowmilk

18.-

Brie de Meaux

French Cream Cheese

18.-

GEMISCHTER KÄSE

mixed Cheese

26.-

PORT

Vintage Port

Taylors, 1985

0.5 dl

28.-

WINE France

ChÂteau Coutet, 1998

Sauternes-Bordeaux     

7,5 dl

148.-

MUSCAT DE BEAUMES DE VENISE, 2021

J. Vidal, C.-du-Rhône

3,75 dl

56.-

ChÂteau Doisy-Védrines, Grand cru classé, 2019

Bordeaux, Sauternes      

7.5 dl

138.-