Restaurant

Menu

Starters

Marinierter Thunfisch mit Avocado und Koriander

Marinated Tuna with Avocado and Cilantro

38.-

42.-

Carpaccio Cipriani

Raw Filet of Beef, the Original CIPRIANI Style

38.-

42.-

JAMÓN IBÉRICO PATA NEGRA GRAN RESERVA D.O.

Elegant Pata Negra Ham

38.-

44.-

Mozzarella di Bufala mit Tomaten und Basilikum

Buffalo Mozzarella with Tomatoes and Basil

24.-

 

Kopfsalat “Extra Vergine”

Pure Green Salad with Extra Virgin Olive Oil

18.-

 

Miso Suppe mit Seidentofu, Shiitake Pilzen und Koriander / Vegan

Miso Soup with silken Tofu, Shiitake and Cilantro / Vegan

18.-

 

Spargelcrèmesuppe

White Aparagus Cream Soup

18.-

 

ENTREMETS

Ricotta Ravioli mit Thymianbutter und Parmesan

Ricotta Ravioli with Thyme Butter and Parmigiano Cheese

42.-

Risotto mit weissen Spargeln und Parmesan

Risotto with White Asparagus and Parmigiano

42.-

THAI-CURRY MIT RIESENCREVETTEN UND EIERNUDELN

Red Thai Curry with King Prawns and Egg Noodles

54.-

Fish

Wolfsbarsch mit Zitronen-Kapern-Butter, Spinat und Reis 

Sea Bass Filet with Lemon Caper Butter, Spinach and Rice

64.-

Teriyaki Lachs mit Pak Choi und Reis

Filet of Salmon Teriyaki Style, Pak Choi and Rice

62.-

ROCK-LOBSTER MIT PASTA FREGOLA, TOMATEN, Pinienkernen

Rock Lobster with roasted Pasta from Sardinia, Tomatoes, Pine Nuts and Rosemary

72.-

Classics

KALBSLEBER MIT SALBEI UND RÖSTI

Sliced Calf’s Liver with Sage and Rösti

56.-

GESCHNETZELTES KALBSFILET “ZÜRCHER ART“ MIT RÖSTI

Filet of Veal “Zurich Style” with Mushroom Cream Sauce and Rösti Potatoes

62.-

Tafelspitz mit Meerrettich, Gemüse und Bratkartoffeln

Simmered Swiss Beef with Horseradish, Vegetables and Roast Potatoes

56.-

Wiener Kalbsschnitzel mit Pommes Frites

Veal Escalopes "Viennese Style" with French Fries

58.-

RINDSFILET MIT TRÜFFEL-Taglierini

Filet of Beef with fine Noodles and black Winter Truffles

160g 66.-

200g 74.-

Desserts

Marinierte Erdbeeren

Marinated Strawberries

18.-

Crème Brûlée mit Passionsfrucht

Crème Brûlée with Passion Fruit

18.-

Mousse au Chocolat mit Crème de Gruyère 

Chocolate Mousse with Double Cream

15.-

18.-

LAUWARMER Petit Gâteau au Chocolat

Warm Chocolate Pudding with Vanilla Ice Cream

23.-

Affogato mit Espresso und Amaretto

Vanilla Ice Cream with Espresso Coffee and Amaretto

18.-

TARTE TATIN MIT VANILLE GLACÉ

Caramelized Apple Tart with Vanilla Ice Cream

18.-

GÂTEAU

GÂteau au Chocolat "Chantilly"

Chocolate Gateau with whipped Cream

18.-

ICE CREAM

Vanille, Schokoladen-Mousse, Sauerrahm, Mocca

Vanilla, Chocolate Mousse, Sour Cream, Coffee

pro Kugel

6.-

SHERBET

ZITRONE, MANGO, PASSIONSFRUCHT

Lemon, Mango, Passion Fruit

pro Kugel

6.-

Cheese

GRUYÈRE VIEUX SALÉ – 2 ans

18.-

Gorgonzola / Kuhmilch

Blue Cheese / Cowmilk

18.-

Brie de Meaux

French Cheese

18.-

GEMISCHTER KÄSE

mixed Cheese

26.-

PORT

Vintage Port

Taylors, 1985

0.5 dl

28.-

WINE France

Château Lafaurie-Peyragueye, 2017

1er cru classé Bordeaux, Sauternes ac

7,5 dl

138.-

MUSCAT DE BEAUMES DE VENISE, 2021

J. Vidal, C.-du-Rhône

3,75 dl

56.-