Druckversion

Season

April 2019
 

Nüsslisalat mit weichem Freilandei

Lambs Lettuce with soft boiled Egg

18.50

Crevetten-Avocado Cocktail

Shrimp and Avocado Cocktail

28.-

Artischocken  mit Tomaten-Vinaigrette

Artichokes Heart with Tomato Vinaigrette Sauce

26.-

Spargelcrèmesuppe

White Asparagus Cream Soup

17.50

Weisse Spargeln mit zerlassener Butter

White Asparagus with melted Butter or Hollandaise Sauce

32.-

39.-

dazu / side:

Jamón Ibérico Pata Negra

oder / or

Alaska Smoked Salmon

16.-

 

Risotto mit schwarzen Sommer Trüffeln

Risotto with black Summer Truffles

39.-

49.-

Taglierini mit schwarzen Sommer Trüffeln

Fine Noodles with black Summer Truffles

39.-

49.-

 

Alpenlamm mit Bohnen und Kartoffelgratin

Lamb with green Beans and Potato Gratin

52.-

Wiener Backhendl mit Kartoffel-Gurkensalat

Baked Chicken "Viennese Style" with warm Potato Cucumber Salad

46.-

Kalbsschnitzel mit Zitronensauce und Taglierini   

Veal Escalopes with Lemon Sauce and fine Noodles

52.-

 

Tagesdessert

Daily Special

16.50