Druckversion

Season

Januar 2020
 

Nüsslisalat mit French Dressing und Freilandei          

Lambs Lettuce with French Dressing and boiled Egg

18.50

Crevetten-Avocado Cocktail

Shrimp and Avocado Cocktail

28.-

Wintersalat mit Feigen, Pecan Nüssen, Blue Stilton

Wintersalad with Figs, Pecan Nuts and Blue Stilton Cheese

24.-

Randen Carpaccio mit Endivien und Koriander

Beetroot Carpaccio with Endive and Cilantro

18.50

mit     Riesencrevetten

with    King Prawns

24.-

 

Risotto mit schwarzen Winter Trüffeln

Risotto with black Winter Truffles

42.-

52.-

Taglierini mit schwarzen Winter Trüffeln

Fine Noodles with black Winter Truffles

42.-

52.-

 

Kalbsbäggli mit Kartoffelpurée   

Braised Veal Cheeks with mashed Potatoes

46.-

Kalbsschnitzel mit Zitronensauce und Taglierini   

Veal Escalopes with Lemon Sauce and fine Noodles

52.-

 

Dessert du Jour

Dessert of the Day

18.-