Druckversion

Season

Juni / Juli 2019
 

Mini-Lattich mit French Dressing und Parmesan               

Mini Lettuce with French Dressing and Parmiggiano

17.50

Avocado mit Crevetten, Stangensellerie, Tomaten

Avocado Salad with Shrimps, Celeriac, Tomato, Dill

28.-

Artischockenböden mit Tomaten-Vinaigrette

Artischokes Bottom with Tomato Vinaigrette

26.-

Gazpacho

Cold Gazpacho Soup

14.50

 

Risotto mit schwarzen Sommer Trüffeln

Risotto with black Summer Truffles

39.-

49.-

Taglierini mit schwarzen Sommer Trüffeln

Fine Noodles with black Summer Truffles

39.-

49.-

 

Cavaillon Melone mit Parmaschinken

Cavaillon Melon with Parma Ham

26.-

38.-

Vitello Tonnato

Cold Slices of Tender Veal with Tuna Sauce and Capers

38.-

Salade Niçoise mit mariniertem Thunfisch

Warm Nizza Style Salade with green Beans and marinated Tuna

38.-

Wiener Backhendl mit Kartoffel-Gurkensalat

Baked Chicken "Viennese Style" with warm Potato Cucumber Salad

46.-

Kalbsschnitzel mit Zitronensauce und Taglierini   

Veal Escalopes with Lemon Sauce and fine Noodles

52.-

 

Dessert du Jour

Dessert of the Day

18.-