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Season

April 2020
 

Nüsslisalat mit French Dressing und Freilandei          

Lambs Lettuce with French Dressing and boiled Egg

18.50

Crevetten-Avocado Cocktail

Shrimp and Avocado Cocktail

28.-

RUCOLA-ARTISCHOCKEN SALAT mit PARMESAN

Arugula Salad with Artichokes and Parmigiano

21.-

Randen Carpaccio mit Endivien und Koriander

Beetroot Carpaccio with Endive and Cilantro

18.50

mit     Riesencrevetten

with    King Prawns

24.-

 

Risotto mit schwarzen Winter Trüffeln

Risotto with black Winter Truffles

42.-

52.-

Taglierini mit schwarzen Winter Trüffeln

Fine Noodles with black Winter Truffles

42.-

52.-

 

Wiener Backhendl mit Kartoffel-Gurkensalat

Baked Chicken "Viennese Style" with warm Potato Cucumber Salad

46.-

Kalbsbäggli mit Kartoffelpurée   

Braised Veal Cheeks with mashed Potatoes

46.-

Kalbsschnitzel mit Zitronensauce und Taglierini   

Veal Escalopes with Lemon Sauce and fine Noodles

52.-

 

Dessert du Jour

Dessert of the Day

18.-