SeasonMärz 2025 |
|||
|
|||
Mini Lattich mit French Dressing und Freilandei Mini Lettuce with French Dressing and boiled Egg |
18.- |
||
Gurkensalat mit Dill Cucumber Salad with Dill |
16.- |
||
Weisse Spargeln mit Sauce Hollandaise White Asparagus with melted Butter or Hollandaise Sauce |
38.- |
46.- |
|
dazu Jamón Ibérico Pata Negra oder Alaska smoked Salmon side Jamón Ibérico Pata Negra or Scottish smoked Salmon |
16.- |
||
Crevetten-Avocado Cocktail Shrimp and Avocado Cocktail |
38.- |
||
|
|||
Risotto mit schwarzen Winter Trüffeln Risotto with black Winter Truffles |
56.- |
64.- |
|
Taglierini mit schwarzen Winter Trüffeln Fine Noodles with black Winter Truffles |
56.- |
64.- |
|
|
|||
Wiener Backhendl mit Kartoffel-Gurkensalat Baked Chicken "Viennese Style" with warm Potato Cucumber Salad |
56.- |
||
Kalbsschnitzel mit Zitronensauce und Taglierini Veal Escalopes with Lemon Sauce and fine Noodles |
58.- |
||
Kalbskotelett mit Safran Risotto Veal Cutlet with Saffron Risotto |
350g |
74.- |
|
|
|||
Saison Dessert Season Dessert |
18.- |