Silvester 2019

A la Carte

Starters

Hummersalat mit Citrus Dressing

Lobster Salad with Citrus Balm

36.-

Carpaccio mit schwarzen Wintertrüffeln                                                                 

Raw Filet of Beef with black Winter Truffles

36.-

Bufala Mozzarella mit Tomaten und Avocado

Buffalo Mozzarella with Tomato and Avocado

26.-

Wintersalat mit Feigen,Pecan Nüssen und Blue Stilton

Winter Salad with Figs, Pecan Nuts and Blue Stilton Cheese

26.-

Jamón Ibérico Pata Negra Gran Reserva D.O.

Elegant Pata Negra Ham Gran Reserva D.O.

28.-

Consommé Double

Beef Consommé double

18.-

FISH

Royal Zander mit Champagnerkraut und Salzkartoffeln

Filet of Pike Perch with Champagne Sauerkraut and boiled Potatoes

52.-

Steinbutt Filet mit Estragonsauce und Kartoffelpurée

Turbot Filet with Tarragon Sauce and mashed Potatoes

62.-

Teriaky Lachs mit Japan Reis

Filet of Wild Salmon with Teriaky Sauce and Japanese Rice

56.-

Classics

Kalbsfilet mit Morchelsauce und Feinen Nudeln

Veal Filet with Morrel Sauce and fine Noodles

62.-

Rindsfilet mit Trüffelrisotto

Filet of Beef with Truffle Risotto

160g / 62.-

Perlhuhnbrust mit Rahmwirsing und Dauphine Kartoffeln

Breast of Guinea Fowl with Savoy Cabbage and Dauphine Potatoes

54.-

Taglierini mit schwarzen Winter Trüffeln

Taglierini with black Winter Truffles

52.-

DESSERTS

Profiteroles au Chocolat

Profiteroles with whipped Cream and Chocolate Sauce

18.-

Kastanien Trifle mit Quittensauce und Meringues

Chestnut Trifle with Quince Sauce and whipped Meringues

18.-

Exotischer Fruchtsalat

Exotic Fruit Salad

18.-

Crème Brûlée mit Passionsfrucht

Crème Brûlée with Passion Fruit

18.-

FROMAGES Cheese

Vacherin Mont d’Or mit Baguette

Vacherin Mont d’Or with Baguette

23.-

Gemischter Käse

Mixed Cheese 

23.-

SÜSSWEIN Sweet Wine

Château Lafaurie-Peyraguey - 1er cru class, 2013 

Bordeaux, Sauternes ac                                                          

5cl

12.-