RestaurantMenu |
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Starters |
Marinierter Thunfisch mit Avocado und Koriander Marinated Tuna with Avocado and Cilantro |
38.- |
Carpaccio Cipriani Raw Filet of Beef, the Original CIPRIANI Style |
38.- |
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JAMÓN IBÉRICO PATA NEGRA GRAN RESERVA D.O. Elegant Pata Negra Ham |
38.- |
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Mozzarella di Bufala mit Tomaten und Basilikum Buffalo Mozzarella with Tomatoes and Basil |
24.- |
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Kopfsalat “Extra Vergine” Pure Green Salad with Extra Virgin Olive Oil |
18.- |
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Miso Suppe mit Seidentofu, Shiitake Pilzen und Koriander / Vegan Miso Soup with silken Tofu, Shiitake and Cilantro / Vegan |
18.- |
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Spargelcrèmesuppe White Aparagus Cream Soup |
18.- |
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ENTREMETS |
Ricotta Ravioli mit Thymianbutter und Parmesan Ricotta Ravioli with Thyme Butter and Parmigiano Cheese |
42.- |
Risotto mit weissen Spargeln und Parmesan Risotto with White Asparagus and Parmigiano |
42.- | |
THAI-CURRY MIT RIESENCREVETTEN UND EIERNUDELN Red Thai Curry with King Prawns and Egg Noodles |
54.- | |
Fish |
Wolfsbarsch mit Zitronen-Kapern-Butter, Spinat und Reis Sea Bass Filet with Lemon Caper Butter, Spinach and Rice |
64.- |
Teriyaki Lachs mit Pak Choi und Reis Filet of Salmon Teriyaki Style, Pak Choi and Rice |
62.- | |
ROCK-LOBSTER MIT PASTA FREGOLA, TOMATEN, Pinienkernen Rock Lobster with roasted Pasta from Sardinia, Tomatoes, Pine Nuts and Rosemary |
72.- | |
Classics |
KALBSLEBER MIT SALBEI UND RÖSTI Sliced Calf’s Liver with Sage and Rösti |
56.- |
GESCHNETZELTES KALBSFILET “ZÜRCHER ART“ MIT RÖSTI Filet of Veal “Zurich Style” with Mushroom Cream Sauce and Rösti Potatoes |
62.- | |
Tafelspitz mit Meerrettich, Gemüse und Bratkartoffeln Simmered Swiss Beef with Horseradish, Vegetables and Roast Potatoes |
56.- | |
Wiener Kalbsschnitzel mit Pommes Frites Veal Escalopes "Viennese Style" with French Fries |
58.- | |
RINDSFILET MIT TRÜFFEL-Taglierini Filet of Beef with fine Noodles and black Winter Truffles |
160g 66.- |
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Desserts |
Marinierte Erdbeeren Marinated Strawberries |
18.- |
Crème Brûlée mit Passionsfrucht Crème Brûlée with Passion Fruit |
18.- | |
Mousse au Chocolat mit Crème de Gruyère Chocolate Mousse with Double Cream |
15.- |
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LAUWARMER Petit Gâteau au Chocolat Warm Chocolate Pudding with Vanilla Ice Cream |
23.- | |
Affogato mit Espresso und Amaretto Vanilla Ice Cream with Espresso Coffee and Amaretto |
18.- | |
TARTE TATIN MIT VANILLE GLACÉ Caramelized Apple Tart with Vanilla Ice Cream |
18.- | |
GÂTEAU |
GÂteau au Chocolat "Chantilly" Chocolate Gateau with whipped Cream |
18.- |
ICE CREAM |
Vanille, Schokoladen-Mousse, Sauerrahm, Mocca Vanilla, Chocolate Mousse, Sour Cream, Coffee |
pro Kugel |
SHERBET |
ZITRONE, MANGO, PASSIONSFRUCHT Lemon, Mango, Passion Fruit |
pro Kugel |
Cheese |
GRUYÈRE VIEUX SALÉ – 2 ans |
18.- |
Gorgonzola / Kuhmilch Blue Cheese / Cowmilk |
18.- | |
Brie de Meaux French Cheese |
18.- | |
GEMISCHTER KÄSE mixed Cheese |
26.- | |
PORT |
Vintage Port Taylors, 1985 |
0.5 dl |
WINE France |
Château Lafaurie-Peyragueye, 2017 1er cru classé – Bordeaux, Sauternes ac |
7,5 dl |
MUSCAT DE BEAUMES DE VENISE, 2021 J. Vidal, C.-du-Rhône |
3,75 dl |