Silvester 2019A la Carte |
||
Starters |
Hummersalat mit Citrus Dressing Lobster Salad with Citrus Balm |
36.- |
Carpaccio mit schwarzen Wintertrüffeln Raw Filet of Beef with black Winter Truffles |
36.- | |
Bufala Mozzarella mit Tomaten und Avocado Buffalo Mozzarella with Tomato and Avocado |
26.- | |
Wintersalat mit Feigen,Pecan Nüssen und Blue Stilton Winter Salad with Figs, Pecan Nuts and Blue Stilton Cheese |
26.- | |
Jamón Ibérico Pata Negra Gran Reserva D.O. Elegant Pata Negra Ham Gran Reserva D.O. |
28.- | |
Consommé Double Beef Consommé double |
18.- | |
FISH |
Royal Zander mit Champagnerkraut und Salzkartoffeln Filet of Pike Perch with Champagne Sauerkraut and boiled Potatoes |
52.- |
Steinbutt Filet mit Estragonsauce und Kartoffelpurée Turbot Filet with Tarragon Sauce and mashed Potatoes |
62.- | |
Teriaky Lachs mit Japan Reis Filet of Wild Salmon with Teriaky Sauce and Japanese Rice |
56.- | |
Classics |
Kalbsfilet mit Morchelsauce und Feinen Nudeln Veal Filet with Morrel Sauce and fine Noodles |
62.- |
Rindsfilet mit Trüffelrisotto Filet of Beef with Truffle Risotto |
160g / 62.- | |
Perlhuhnbrust mit Rahmwirsing und Dauphine Kartoffeln Breast of Guinea Fowl with Savoy Cabbage and Dauphine Potatoes |
54.- | |
Taglierini mit schwarzen Winter Trüffeln Taglierini with black Winter Truffles |
52.- | |
DESSERTS |
Profiteroles au Chocolat Profiteroles with whipped Cream and Chocolate Sauce |
18.- |
Kastanien Trifle mit Quittensauce und Meringues Chestnut Trifle with Quince Sauce and whipped Meringues |
18.- | |
Exotischer Fruchtsalat Exotic Fruit Salad |
18.- | |
Crème Brûlée mit Passionsfrucht Crème Brûlée with Passion Fruit |
18.- | |
FROMAGES Cheese |
Vacherin Mont d’Or mit Baguette Vacherin Mont d’Or with Baguette |
23.- |
Gemischter Käse Mixed Cheese |
23.- | |
SÜSSWEIN Sweet Wine |
Château Lafaurie-Peyraguey - 1er cru class, 2013 Bordeaux, Sauternes ac |
5cl |